dealers

ALKU Eindhoven

Jij staat centraal bij GP Kunststof Kozijnen. Al ons werk is maatwerk, zodat het volledig past bij jouw woonwensen en smaak. We nodigen je van harte uit voor een warm welkom in onze showroom en een professioneel advies.

Met ruim twaalf jaar ervaring en een vast, deskundig team in huis, plaatsen we topkwaliteit ALKU kunststof kozijnen die een leven lang meegaan.

Laat je inspireren, adviseren en informeren

Voor elke smaak hebben we een geschikt en volledig op maat gemaakt kozijn. Je hoeft de kunststof kozijnen nooit te schilderen en ze zijn duurzaam. Zo kun je zorgeloos genieten van je aanschaf. Laat je inspireren, adviseren en informeren in onze showroom in Eindhoven.

Persoonlijk betrokken: van oriëntatie tot nazorg

Tijdens een gesprek in de showroom laten we zien wat GP Kunststof Kozijnen voor jou kan betekenen. Wij houden van korte lijnen en duidelijkheid. Dat houdt in dat we alles in eigen beheer doen, op de productie van de kozijnen door ALKU na. Je hoeft zelfs geen aanbetaling te doen, aangezien betaling pas geschiedt na volledige tevredenheid van jou.

De schakel tussen binnen en buiten

GP Kunststof Kozijnen in Eindhoven heeft een breed ALKU assortiment

Kom gezellig langs in de showroom

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Kom gezellig langs in de showroom voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking. Natuurlijk staan de koffie en thee voor je klaar.

Kom langs in Eindhoven voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, GP Kunststof Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.