dealers

ALKU Rijssen

Ecokozijnen is, zoals de naam het al zegt, onderscheidend op het gebied van duurzaamheid en milieu. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door enkel met eerlijke en recyclebare producten te werken.

Wij richten ons op de renovatie en verduurzaming van woningen en bedrijfspanden. Hoe? Door middel van onderhoudsarme kunststof kozijnen en goede kwaliteit gevelbekleding met hoge isolatiewaarden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We beschikken over alle bekende keurmerken, waardoor vakkundige montage gewaarborgd is.

Maatwerk kunststof kozijnen bestellen

Wij leveren en monteren kozijnen door in Rijssen en omgeving. De ALKU kunststof kozijnen zijn van een zeer sterke kwaliteit en bovendien in nagenoeg elke kleur te bestellen.

Persoonlijk advies van een vakexpert

Wil je graag persoonlijk advies? Geen probleem. Onze vakexperts vertellen je graag alles over de mogelijkheden die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie. En ja, er is véél mogelijk als het gaat om kunststof kozijnen. Zo kun je kiezen uit een blokprofiel, schuin profiel, vlak profiel of slank profiel.

Kom langs in de showroom

Op donderdagavond en zaterdag overdag ben je van harte welkom om onze showroom binnen te wandelen. Op de andere dagen kun je een afspraak maken op het tijdstip dat jou uitkomt. Zo ben je altijd verzekerd van een goed advies en een al even goede kop koffie.

Kom langs in Rijssen voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Eco Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.