dealers

ALKU Veenendaal

Dirma ramen en deuren levert een compleet assortiment kunststof- en aluminium gevelelementen en aanverwante producten. Als Erkend ALKU dealer bieden wij je zekerheden die je elders niet snel tegenkomt.

Een eerlijk en betrouwbaar advies, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten, vakkundige montage en uitgebreide garanties zijn vanzelfsprekend. En: afspraak is afspraak!

Kunststof oplossingen op maat

Nadat je in onze showroom bent geweest en een goed beeld hebt van de mogelijkheden, komen we ook graag bij jou thuis. Zo kunnen we samen inventariseren wat de mogelijkheden zijn en welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn.

Daarnaast geven we deskundig advies over zaken als ventilatie en inbraakgevoelige plekken in de woning. Onze onze ramen en deuren leveren wij standaard hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. We verkopen dus niet alleen producten, maar leveren oplossingen op maat en verzorgen de montage en installatie daarvan.

Maak een afspraak of kom langs

Wil je een persoonlijk en deskundig advies? Maak een afspraak met een van onze specialisten of loop eens binnen in onze showroom. Je bent van harte welkom!

Kom langs in Veenendaal voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Dirma ramen en deuren beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.