dealers

ALKU Kootwijkerbroek

Bij de Schuur Zonwering willen we dat je blij wordt van je huis. Zin in een grote glimlach iedere keer dat je naar je woning kijkt? Maak dan kennis met onze specialisten als het gaat om de aankleding van woningen.

Bij aankleding kun je denken aan zonwering, kunststof kozijnen en aanverwante producten. Klanten waarderen ons vanwege onze kwaliteitsproducten en hoogwaardige service.

Compleet assortiment aan kunststof kozijnen en zonwering

Wij bieden een compleet assortiment aan. Of je nu op zoek bent naar binnen- of buitenzonwering, kunststof of aluminium kozijnen, terrasoverkappingen, shutters, raamdecoratie, garagedeuren, carports, kastwanden of dakvensters. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige producten die perfect bij jou en jouw woning passen.

Eigen monteurs én een eigen storingsdienst

Onze eigen werknemers adviseren je graag en voeren zelf alle metingen en de montage uit. Ook beschikken we over een eigen storingsdienst, waardoor je zeker bent van een snelle oplossing bij eventuele schade of een niet werkende zonwering. Goede service staat bij ons dan ook centraal.

Ontdek onze ruime showroom

In onze ruime showroom vind je een uitgebreid assortiment aan kunststof gevelelementen, met keuze voor iedere smaak en elk budget.

Kom langs in Kootwijkerbroek voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, De Schuur Zonwering & Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.