dealers

ALKU Stramproy

Omdat het leven al druk genoeg is, wil je je liever niet constant druk maken over het onderhoud van je woning. De keuze voor kunststof kozijnen is hierin een belangrijke stap voorwaarts. Met de producten van ALKU geef jij je persoonlijke wensen helemaal vorm.

Plamuren, schuren, schilderen … Het is allemaal niet meer nodig met kunststof kozijnen. Geef je persoonlijke wensen aan ons door en we kijken samen hoe we jouw wooncomfort zo optimaal mogelijk kunnen vergroten.

Kunststof kozijnen: voordelig en duurzaam

Naast dat je er praktisch geen onderhoud aan hebt, zijn kunststof kozijnen ook totaal niet gevoelig voor weersinvloeden en bieden ze een optimale geluids- en warmte-isolatie. Daarnaast maken we gebruik van milieuvriendelijke producten. Kunststof kozijnen zijn dus de voordeligste én duurzaamste keuze.

Plan een afspraak

Voor meer informatie en advies kun je ons altijd bellen. We plannen dan een afspraak in, zodat we op korte termijn in een persoonlijk gesprek al jouw woonwensen in kaart kunnen brengen.

Kom langs in Stramproy voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Bruca Montage beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.