dealers

ALKU Harlingen

Bouwvisie Friesland kent als specialist alle ins en outs van ALKU kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding en serre’s. Door onze specialisatie weten we als geen ander hoge kwaliteit en scherpe prijzen te combineren.

Door onze specifieke ervaring op het gebied van kunststof kozijnen en het nauwlettend volgen van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, kunnen we je altijd het nieuwste en beste leveren.

Trots op de kunststof kozijnen

Het hart van ons team gaat harder kloppen van kunststof kozijnen. Waarom? Bovenal door de prachtige uitstraling die ze iedere woning geven. Maar ook de lange levensduur en duurzaamheid van de kunststof gevelelementen zorgt ervoor dat wij met trots het ALKU assortiment leveren en monteren.

Comfortabel wonen

Aan de ALKU kunststof kozijnen die je bij ons vindt, hoef je amper onderhoud te plegen. Je hebt dus nooit meer werk en kosten aan plamuren, schuren en schilderen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over regen, wind of felle zon. Dat woont wel zo comfortabel.

Bezoek de showroom in Harlingen

Wij zijn Erkend ALKU Dealer. Onze showroom is exclusief geopend op afspraak, aangezien we het belangrijk vinden je in alle rust van het beste advies te kunnen voorzien.

Kom langs in Harlingen voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Bouwvisie Friesland beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.