dealers

ALKU Ridderkerk

Met een uiterst professioneel en betrokken team woningen mooier, duurzamer en onderhoudsvriendelijk maken. Dat is de drive van Berkhout Kozijnen in Ridderkerk.

Wij leveren kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien, dakkapellen, screens, rolluiken, zonwering, gevelbekleding en terrasoverkappingen van hoge kwaliteit en weten alles naadloos te monteren.

Veel aandacht voor jouw wensen

Voordat het product gemonteerd wordt, voeren onze professionals een uitgebreid gesprek met jou, met veel aandacht voor je wensen. Nadat je samen het geschikte product hebt gekozen, komt onze gediplomeerde vakspecialist langs om dat perfect in te meten en te plaatsen.

Kom langs in onze showroom

De meeste inspiratie doe je op in de showroom. Bij ons staat ook op zaterdag de koffie voor je klaar. Kom je doordeweeks? Laat dat even van tevoren weten, zodat de vakspecialist voor je klaar zit.

Kom langs in Ridderkerk voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Berkhout Kunststof Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.