ALKU Breda

In hartje Breda trekt onze allereerste en nieuwe brandstore veel nieuwsgierige blikken. Naast spijkerbroeken, kaarsen en theedoeken kun je nu ook kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van ALKU® “shoppen” in het centrum van Breda.

Kunststof
kozijnen
Breda

Weg met de gedachte dat je voor nieuwe kozijnen altijd een dagdeel moet uittrekken om af te reizen naar een grijs industrieterrein of een afgelegen showroom. ALKU brengt de warme ervaring die hoort bij je huis verbeteren, naar je toe. Dus bezoek je de Bredase binnenstad, dan kun je tijdens het shoppen in een echt thuisgevoel ontdekken hoe kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren je woning én het dagelijkse woongeluk verbeteren.

ALKU In Zicht

We willen mensen beter “zicht” geven op de verbetermogelijkheden voor hun woning. Letterlijk. Vandaar de naam ALKU In Zicht. Proef de echte huiselijke sfeer in onze belevingswinkel en krijg hiermee zicht op de mogelijkheden. Dat doen we door hen onze mogelijkheden in producten, materialen, stijlen en kleuren te laten beleven in een huiselijke omgeving. Dus in een sfeer waarin je ziet hoe het écht kan worden. Hier kun je een groot deel van ons assortiment voelen, proberen, combineren. Door op een locatie te zitten waar je sowieso al langsloopt, hopen we dat meer mensen spontaan inspiratie opdoen en vrijblijvend zien wat er allemaal mogelijk is om hun thuis nog mooier te maken.

Kom ontdekken in Breda

Ervaar het zelf. Voel hoe een voordeur opent en sluit. Luister naar het zachte geluid van het sluiten. Vergrendel de ramen. Van het openen van een deur tot het selecteren van de kleinste details, krijg een tastbaar gevoel bij ons gevarieerde assortiment. Natuurlijk is er altijd een expert aanwezig om vragen te beantwoorden en mee te denken over de mogelijkheden.

Of vraag direct een offerte aan.

Eigen montage van kunststof kozijnen

We werken enkel met eigen monteurs, die stuk voor stuk jarenlange ervaring met het plaatsen van kozijnen hebben. Ze stoppen pas als ze meer dan honderd procent tevreden zijn met het resultaat.

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Deuren

Uw toegang tot aangenaam wonen

Schuifpuien

Het verlengstuk van uw woning

Dakkappelen

Extra woonruimte in één werkdag

Veranda’s

Extra woonruimte in één werkdag

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Horren

Op maat voor ieder huis

Zonwering

Haal het zonnetje uit huis
Kom langs in Breda voor vrijblijvend advies
Je bent in zeer goede handen, ALKU Breda beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

ALKU In Zicht Breda

Ridderstraat 6, 4811 JB Breda, Nederland
076 - 201 78 08
[email protected]
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 17:00 uur
Woensdag
12:00 - 17:00 uur
Donderdag
12:00 - 17:00 uur
Vrijdag
12:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:30 - 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Aangepaste openingstijden
Ook op afspraak geopend