ALKU Breda

Ko-zijn er bijna Breda!

Naast spijkerbroeken, kaarsen en theedoeken kun je binnenkort ook kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van ALKU® “shoppen” in het centrum van Breda. Nog even geduld, binnenkort openen we onze deuren in de Ridderstraat, nabij de Grote Markt! Tot die tijd helpen we je graag verder vanuit ons Ontdekkingscentrum in Tilburg.

Breng een bezoek en ontdek met eigen ogen het vakmanschap dat schuilgaat achter elk ALKU kunststof kozijn. We helpen je dan ook graag als het gaat om de aanschaf van kozijnen.

Maak direct kennis met onze uitgebreide collectie kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Ervaar het zelf. Voel hoe een voordeur opent en sluit. Luister naar het zachte geluid van het sluiten. Vergrendel de ramen. Kijk door een dakkapel naar buiten, bedien een screen en kies je favoriete handgreep en brievenbus. Van het openen van een deur tot het selecteren van de kleinste details, krijg een tastbaar gevoel bij ons gevarieerde assortiment.

Kom ontdekken in Tilburg

Eigen montage van kunststof kozijnen

We werken enkel met eigen monteurs, die stuk voor stuk jarenlange ervaring met het plaatsen van kozijnen hebben. Ze stoppen pas als ze meer dan honderd procent tevreden zijn met het resultaat.

Rechtstreeks vanaf fabriek

Klaar om te Ontdekken met een hoofdletter O? In de regio Breda levert en monteert het ALKU Ontdekkingscentrum Tilburg rechtstreeks vanaf fabriek. Bezoek het Ontdekkingscentrum in Tilburg en bekijk van dichtbij onze producten.

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Dakkappelen

Extra woonruimte in één werkdag

Veranda’s

Extra woonruimte in één werkdag

Deuren

Uw toegang tot aangenaam wonen

Schuifpuien

Het verlengstuk van uw woning

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Horren

Op maat voor ieder huis

Zonwering

Haal het zonnetje uit huis
Kom langs in Tilburg voor vrijblijvend advies
Je bent in zeer goede handen, ALKU Breda beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

ALKU Breda

Ridderstraat 6, Breda, Nederland
076 - 201 78 08
Openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Aangepaste openingstijden
Overige tijden op afspraak