dealers

ALKU Enkhuizen

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen? Neem dan vooral een kijkje bij John van Osch Kozijn en Geveltechniek in het mooie Enkhuizen. Met ruim 20 jaar ervaring dé specialist bij jou in de buurt.

Specialiteiten als het monteren van kunststof kozijnen en gevelbekleding, dragen bij aan het verlenen van de best mogelijke service. Geen project is te gek. De vakkundige monteurs gaan voor de 9+ ervaring en leveren alles perfect voor je af.

Van wens naar werkelijkheid

Van begin tot eind staat het team van John van Osch Kozijn en Geveltechniek voor je klaar om met alle beschikbare expertise jouw woonervaring nog comfortabeler en onderhoudsvriendelijker te maken.

Ze raken enorm enthousiast om voor iedere klant een geschikte oplossing op maat te realiseren. Dus vraag maar raak!

De keuze is reuze

John van Osch Kozijn en Geveltechniek kent een breed scala een ALKU producten. Zie hier wat ze voor jou kunnen betekenen.

Kom langs in Enkhuizen voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, John van Osch Kozijn en Geveltechniek beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.