Terug naar productoverzicht

Jouw dakkapel
stel hem zelf samen

De keuze van de boeidelen bepaalt de uitstraling van jouw dakkapel. De boeidelen aan beide zijkanten en voorzijde vormen de visuele overgang naar de bovenzijde van je dakkapel. Hierdoor krijgt jouw dakkapel een klassieke, moderne of traditionele uitstraling.

Kunststof dakkapel

Verschillende stijlen boeidelen

Overstek zorgt ervoor dat het glas en de buitenafwerking van jouw dakkapel minder snel vuil worden. Invloed van neerslag wordt namelijk beperkt dankzij de bovenrand die verder uitsteekt dan de verticale vlakken van de raampartijen en de zijkanten. Overstek is niet alleen functioneel, het zorgt ook voor een leuke uitstraling.

Mogelijkheid bijzondere vormen

Een dakkapel van ALKU kan in vele opzichten worden aangepast aan jouw wensen. De vorm, uitvoering en details zijn allemaal op maat te maken. Zonder moeite kunnen zaken als kleur, afwerking, afmetingen en opties worden aangepast. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Geen lekkages dankzij hoogwaardige dakbedekking

Uiteraard wil je geen lekkages in je dak. ALKU maakt gebruik van polyester dakbedekking. Hierdoor zijn lekkages uitgesloten.

Maak je dakkapel compleet

Maak je dakkapel extra comfortabel met ventilatieroosters, insectenhorren, rolluiken en zonwering. Laat je hierover adviseren, omdat dergelijke opties van invloed zijn op de isolatiewaarde van je dakkapel.

Stel zelf een offerte samen

Kom snel te weten wat het kost om een dakkapel te plaatsen of te vervangen.

  • Snel en eenvoudig
  • Vrijblijvende offerte
  • Voor elk type huis
Download brochures