"Nieuwbouw met een traditionele uitstraling"

Het huis van de familie Matteucci ligt er nu strak bij, maar dat was twee jaar geleden welanders. Toen was het een behoorlijke chaos, want er werd hard gebouwd aan de moderne woonboerderij in Spoordonk.

Saskia Matteucci: “Als je een huis laat bouwen komt er ongelooflijk veel op je af. Je moet zoveel keuzes maken: stenen, vloeren, plinten, dakpannen en de kozijnen natuurlijk. En een erker, want dat was iets waar ik al lang van droomde. Maar hoe bewaar je de eenheid tussen de erker, deuren en ramen? En hoe respecteer je de traditionele uitstraling van ons huis?”

De aannemer van de familie had goede ervaringen met ALKU en raadde aan om eens naar het ALKU Ontdekkingscentrum te gaan.

Saskia: “Toen we daar binnen stapten, hadden we er al een goed gevoel over. De showroom laat zo’n uitgebreid aanbod zien van stijlen, kleuren en toepassingen.”

“Een adviseur vertelde ons dat het realiseren van een erker in dezelfde stijl als de ramen en deuren geen enkel probleem is. We kozen voor Quadra kozijnen met haakse verbindingen, omdat die perfect bij de esthetiek van het huis passen.”

“Toen het huis af was en we bezoek kregen, waren best veel mensen verbaasd dat moderne materialen hand in hand kunnen gaan met een traditionele uitstraling!

Online een offerte aanvragen

> Eenvoudig offerteformulier
> Binnen 5 minuten ingevuld
> Snel een offerte in huis

Vraag offerte aan

Stuur documentatie over ALKU producten

Vind een ALKU dealer