dealers

ALKU Wijchen

Op zoek naar kunststof kozijnen en deuren voor de renovatie of nieuwbouw van je woning? Een serre, terrasoverkapping of tuinkamer voor maximaal wooncomfort? Brinkhoff staat voor je klaar.

Bij ons ben je verzekerd van een professioneel advies en een compleet assortiment ramen, deuren en serres.

Ervaar optimaal woongenot

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom brengen we vooraf jouw woonsituatie goed in kaart, geven we goede adviezen, zorgen we voor zorgvuldige montage en staan we ook daarna nog tot je dienst. Van kunststof kozijnen heb je een leven lang plezier en wij vinden het belangrijk dat je dat woongenot al vanaf dag één optimaal ervaart.

Plan een afspraak

Loop eens bij ons binnen voor meer informatie en advies. We weten zeker dat je volop inspiratie opdoet in onze showroom. De deur staat open!

Kom langs in Wijchen voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Brinkhoff Deuren Ramen en Serres beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.