Hoe kunnen
we je verder helpen?

Van het eerste kopje koffie tot ver na de oplevering staan we voor je klaar.

Stel hier je vraag

Vragen staat vrij

De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we je persoonlijk kunnen helpen.

Nee, het is niet altijd nodig voorafgaande aan een bezoek een afspraak te maken. Wel is het zo, dat je met een afspraak zeker weet dat er een adviseur beschikbaar is en alle tijd kan nemen voor vragen.

Maar let op, enkele van onze Erkend ALKU Dealers zijn enkel op afspraak geopend. Het advies is dan ook om altijd even de openingstijden van jouw dichtstbijzijnde dealer te bekijken.

ALKU kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Dit betekent dat traditioneel kozijnonderhoud zoals schuren en schilderen niet nodig is. Wel moeten de scharnieren en het beslag jaarlijks een beetje gesmeerd worden om de soepele werking hiervan te behouden. Ook is het natuurlijk mogelijk dat een kozijn vies wordt door weersinvloeden, een regelmatige schoonmaakbeurt zal er dus ook aan te pas moeten komen.

Bij onze Erkend ALKU dealers en Ontdekkingscentra kunt u terecht voor een onderhoudsset voor uw kozijnen. Door het regelmatig gebruik hiervan zorgt u ervoor dat uw kozijnen een leven lang mee gaan.

Omdat ALKU in eigen fabriek produceert kunnen wij flexibel inspelen op uw specifieke wensen. En dat zonder verlies van tijd.

In ons productieproces kunnen we veel details voorbereiden op de situatie bij u thuis. Daarnaast bieden wij door eigen productie een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Bekijk het volledige proces van zagen tot monteren op onze fabriekspagina.

Ja, doordat over heel Nederland Erkend ALKU dealers zijn gevestigd, is ALKU altijd dicht bij thuis. Kijk voor jouw dichtstbijzijnde ALKU dealer op alku.nl/dealers.

Alle veelgestelde vragen

Contact

Neem voor servicevragen contact op via ons contactformulier. Of bel ons op 0800 – 255 87 58.

Meer contact

Zware kwaliteit maakt licht werk

Onze producten gaan een leven lang mee: zonder schuren, schilderen en andere tijdrovende en kostbare handelingen. Voor het reguliere, lichte onderhoud om de fraaie uitstraling te behouden, zijn professionele onderhoudsproducten bij je dichtstbijzijnde ALKU dealer te bestellen.

Kwaliteit en dat <span class="bold">(keur)merk</span> je

Kwaliteit en dat (keur)merk je

ALKU is in het bezit van alle onafhankelijke kwaliteitskeurmerken en certificaten.

Gegarandeerde garantie

ALKU geeft op kunststof kozijnen, deuren en hefschuifdeuren standaard een fabrieksgarantie van 10 jaar.