dealers

ALKU Heerle

Wibro is een ervaren en betrouwbare adviseur, met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van kozijnen, renoveren en isoleren. Samen met jou vinden we de beste oplossing voor jouw optimale wooncomfort.

Wij zijn in Noord-Brabant een begrip in de regio Roosendaal – Bergen op Zoom – Breda. De deuren van onze showroom in Heerle staan dan ook altijd voor je open. Wees welkom voor een eerlijk advies en een lekkere kop koffie of thee.

Dé expert op het gebied van kunststof kozijnen

Besparen op je energiekosten kan eenvoudig met ALKU kunststof kozijnen. Een goede isolering vermindert je energieverbruik namelijk aanzienlijk. Kunststof kozijnen leveren hier een grote bijdrage aan. Wij zijn sinds jaar en dag dé expert op het gebied van kozijnen, isoleren en renoveren.

Bezoek de showroom in Heerle

Wij zijn Erkend ALKU Dealer. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend, dus kom langs!

Kom langs in Heerle voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Wibro Isolatie & Renovatie beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.