dealers

ALKU Laren (Gld)

VHL Groep is dé toonaangevende specialist op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Onze team van vakkundige professionals staat dagelijks klaar om alle kunststof gevelelementen te leveren en te monteren in de regio Laren (Gelderland). Als erkende ALKU dealer bieden wij een uitgebreide selectie aan hoogwaardige kunststof gevelelementen, zodat je kunt rekenen op een ruime keuze en topkwaliteit.


Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien: advies op maat

Onze ervaren teamleden staan paraat om je te voorzien van het beste advies. Samen met jou zoeken we naar de ideale oplossing die perfect aansluit bij jouw woondromen. Naast een ruim assortiment aan kunststof kozijnen, bieden we tevens kunststof deuren, tuindeuren, zonwering en veranda’s aan.

Voor zowel particulieren als aannemers

Of het nu om grote of kleine projecten gaat, wij voeren ze uit voor zowel particulieren als aannemers. Dankzij de veelzijdigheid van ons team kun je bij ons terecht voor complete renovaties.

Bezoek de showroom in Laren en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom in Laren en laat je inspireren. We hebben een breed scala aan mogelijkheden, geschikt voor elke smaak en elk budget.

Kom langs in Laren voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, VHL Groep beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.