ALKU Nootdorp

Op zoek naar kunststof kozijnen en échte vakmensen? Dan ben je bij Bendabouw Geveltechniek op het juiste adres. Wij helpen je graag mee met jouw keuze voor duurzame kwaliteit in de regio Nootdorp.

Met 30 jaar ervaring in de bouwwereld ben je met Bendabouw Geveltechniek verzekerd van de beste kwaliteit en service. Ook beschikken wij over meerdere certificaten en zijn wij als erkend bouwbedrijf aangesloten bij VLOK. Een organisatie die te allen tijde kwaliteit en service waarborgt tijdens de volledige garantieperiode.

Laat jezelf inspireren in onze showroom

Bij ons staat klanttevredenheid en hoogwaardige kwaliteit voorop. Dit verzekeren we door middel van diverse keurmerken op al onze producten. Bij Bendabouw vinden we dat je onze kwaliteit moet kunnen ervaren. In ons Experience Center zijn al onze producten te bewonderen en kun je ze zelf uitproberen. Zo kun je vooraf precies zien en voelen wat je krijgt. Bendabouw Geveltechniek biedt voor elke prijsklasse een oplossing. Kom langs in de showroom voor een kopje koffie en deskundig advies op maat over onze ALKU producten. Laat je door ons inspireren!

Als één van de weinige bedrijven in de regio Nootdorp zijn wij gespecialiseerd in het prefab fabriceren. Zo kunnen wij al onze producten in één dag bij jou thuis plaatsen.

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Deuren

Uw toegang tot aangenaam wonen

Dakkappelen

Extra woonruimte in één werkdag

Veranda’s

Extra woonruimte in één werkdag

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Horren

Op maat voor ieder huis
Kom langs in Nootdorp voor vrijblijvend advies
Je bent in zeer goede handen, Bendabouw Geveltechniek beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

Bendabouw Geveltechniek

Industrieweg 19, 2631 PG Nootdorp, Nederland
015 - 737 05 24
Openingstijden
Maandag
08:30 - 17:00 uur
Dinsdag
08:30 - 17:00 uur
Woensdag
08:30 - 17:00 uur
Donderdag
08:30 - 17:00 uur
Vrijdag
08:30 - 17:00 uur
Zaterdag
Geopend op afspraak
Zondag
gesloten