dealers

ALKU Mill

Aura Kozijnen doet er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen, hoe hoog die ook zijn. We werken enkel met A-merkproducten en de montage gebeurt door gecertificeerde vakmensen.

Onze gepassioneerde specialisten kijken samen met jou naar de optimale manier om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Alles is maatwerk, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Trots bezitter van het VKG Keurmerk

We hopen dat onze website je op nieuwe ideeën heeft gebracht. Maar het is natuurlijk nog beter om kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen van dichtbij te bekijken in onze kunststof showroom in Tilburg.

In dé showroom van onze kunststof kozijnen, laten onze adviseurs vormen, stijlen en kleuren de revue passeren. Ze kunnen je alles vertellen over isolatiewaarden en inbraakveiligheid. Een persoonlijke prijsberekening is ook mogelijk.

Van harte welkom

Wij bieden een totaalassortiment aan op het gebied van ramen, deuren en kozijnen. In de showroom ervaar je een natuurgetrouwe beleving van al onze kunststof gevelelementen.

Kom langs in Mill voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Aura Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.