dealers

ALKU Nootdorp

Op zoek naar kunststof kozijnen en échte vakmensen? Dan ben je bij Bendabouw Geveltechniek op het juiste adres. Wij helpen je graag mee met jouw keuze voor duurzame kwaliteit in de regio Nootdorp.

Met 30 jaar ervaring in de bouwwereld sta je met Bendabouw Geveltechniek garant van de beste kwaliteit en service. Ook beschikken wij over meerdere certificaten en zijn wij als erkend bouwbedrijf aangesloten bij VLOK. Een organisatie die ten alle tijde kwaliteit en service waarborgt tijdens de volledige garantieperiode.

Jij en duurzame kwaliteit staan op nummer één

Onze klanten en het leveren van kwaliteit staan bij ons centraal. Dit garanderen wij met behulp van de verschillende keurmerken van onze producten die in alle typen, maten en kleuren leverbaar zijn.

Als één van de weinige bedrijven in de regio Nootdorp zijn wij gespecialiseerd in het prefab fabriceren. Zo kunnen wij al onze producten in één dag bij jou thuis plaatsen.

Laat jezelf inspireren in onze showroom

Bendabouw Geveltechniek biedt voor elke prijsklasse een oplossing. Kom langs in de showroom voor een kopje koffie en deskundig advies op maat over onze ALKU producten. Laat je door ons inspireren!

Kom langs in Nootdorp voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Bendabouw Geveltechniek beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.