"Alles in een keer aangepakt"

Hans Fijnaut is elektriciën van beroep en werkt altijd erg precies. “Als andere mensen aan mijn huis werken, verwacht ik dat zij ook precies werken. ALKU heeft die verwachting wel waargemaakt.”

De familie Fijnaut wilde geen ratjetoe, en heeft in één keer het hele huis van kunststof kozijnen laten voorzien.

“De adviseur had slimme oplossingen voor problemen waarvan ik niet meteen de oplossing zag. Bijvoorbeeld op de eerste verdieping, daar had ik rolhorren die niet gecombineerd konden worden met de naar binnen slaande ramen. De oplossing lag in een hor die permanent aan de buitenzijde van het raam zit. Beneden had ik een screen hangen dat niet goed zou passen bij de nieuwe kozijnen. ALKU leverde een screen dat plat op het kozijn is gemonteerd, heel mooi.”

Hans is tevreden over de manier waarop de monteurs te werk gingen. “Eerst hebben ze binnenshuis alles afgedekt. Daarna hebben ze de oude kozijnen eruit gesloopt. Uiteindelijk zijn ze vier dagen bezig geweest. De kozijnen zijn netjes afgewerkt en voordat ze weggingen hebben ze nog even gestofzuigd. Ik heb ervaren dat Alkplus even precies werkt als ik!”

Online een offerte aanvragen

> Eenvoudig offerteformulier
> Binnen 5 minuten ingevuld
> Snel een offerte in huis

Vraag offerte aan

Stuur documentatie over ALKU producten

Vind een ALKU dealer