Maak kennis met ons duurzaamste kozijn ooit
Ontdek ons kozijn → 4 tm 7 oktober 2018
NKKD foto

De nieuwe generatie kunststof kozijnen

Maak kennis met ons duurzaamste kozijn ooit

De nieuwe generatie kunststof kozijnen van ALKU lopen ver voor op andere kozijnen in Nederland. Ontdek wat ze zo bijzonder maakt op het gebied van isolatie, comfort én mogelijkheden.

ALKU NKKD cutout with numbers
NKKD foto
1

Meer lucht voor warmte

Een ALKU kozijn heeft een grotere inbouwdiepte. Hierdoor is er meer ruimte voor stilstaande lucht in het kozijn. En dat betekent betere isolatie.

2

Meer ruimte voor glas

In een ALKU kozijn past glas tot wel 52 millimeter dik. Dat is genoeg voor HR+++ glas. Samen met de verhoogde sponning krijgt tocht en kou geen kans om binnen te dringen.

3

Drie keer gedicht

Een ALKU kozijn uit de nieuwe serie heeft drie dichtingen. Zo gaat er geen warmte verloren en behoud je altijd de beste isolatie.

4

Extra stevig

We verstevigen onze kozijnen met gegalvaniseerd staal. Hierdoor ben je verzekerd van een kozijn dat niet kapot te krijgen is.

Het meest innovatieve kozijn van Nederland

Met IKD®-technologie

Bekijk de film
NKKD foto

Gratis IKD® isolatie upgrade

De isolatiewaarde van onze nieuwste generatie kozijnen is hoger dan ooit. Elk onderdeel wordt optimaal geïsoleerd.

Onze speciale IKD®-technologie gaat nog een stap verder; de kern van een kozijn wordt gevuld met hoog isolerend materiaal. Voor een langere levensduur zijn ALKU kozijnen standaard extra verstevigd.

Kom langs en bespaar GRATIS IKD® ISOLATIE UPGRADE

Tijdelijk gratis

Tijdens de Nationale Kunststof Kozijn Dagen krijg je deze isolatie upgrade helemaal voor niets.


Maximale isolatie

Een kunststof kozijn met IKD®-technologie heeft een van de beste isolatiewaarden die er te verkrijgen is. Dit zorgt ervoor dat je kosten zo laag mogelijk blijven.

Kom langs en begin met besparen

Meer comfort, minder energie

Niet eerder kon je zo veel profiteren. ALKU® kozijnen besparen je honderden euro’s per jaar aan onderhoud en energiekosten. Bovendien kun je rekenen op het hoogste wooncomfort, omdat ALKU kozijnen uitstekend isoleren tegen geluid, warmte en weersomstandigheden.

Kom langs en bespaar