Quadra blok kozijnprofiel

Kies je voor Quadra, dan kies je voor een klassieke uitstraling. Door zijn kubusvorm heeft het Quadra kozijn een breder aanzicht. De hoekverbindingen staan haaks op elkaar, waardoor het de uitstraling van houten kozijnen perfect nabootst. Quadra kozijnprofielen worden in Nederland verreweg het meeste toegepast.

Voor de vakman: de Quadra verbinding is een optisch haakse, rechte verbinding aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde is deze in verstek verbonden door middel van een spiegellas verbinding.

Het Quadra profiel kan optioneel worden voorzien van IKD®-technologie, wat zorgt voor maximale isolatie.

quadra kozijn profiel

Alira verdiept kozijnprofiel

Net als Quadra is Alira een diep kozijnprofiel. Het verschil zit in de schuine afloop. Dit geeft Alira het smalle aanzicht van traditionele houten kozijnen. Het kunststof kozijnprofiel heeft een lange levensduur, wat het een duurzame investering maakt.

Voor de vakman: dit kozijnprofiel is standaard uitgevoerd in een verstek verbinding. Optioneel kan Alira ook in een Quadra verbinding worden uitgevoerd.

Het Alira profiel kan optioneel worden voorzien van IKD®-technologie, wat zorgt voor maximale isolatie.

alira kozijn profiel

Plano vlak kozijnprofiel

Ben je op zoek naar simpele en strakke vormen? Dan is het Plano kozijnprofiel de juiste keuze. Dit profiel heeft de bekende 74mm inbouwdiepte. Dit maakt Plano dé klassieker onder de kunststof kozijnprofielen. We hebben de modernste technologieën op dit kozijnprofiel toegepast. En dat geeft hem energiebesparende eigenschappen, zoals een 5-kamersysteem.

Voor de vakman: dit kozijnprofiel is standaard uitgevoerd in een verstek verbinding. Optioneel kan Plano ook in een Quadra verbinding worden uitgevoerd.

plano kozijn profiel

Magro vlak kozijnprofiel

Maak kennis met het kleine broertje van Plano. Een Magro kozijnprofiel heeft een stompe uitvoering en oogt smaller. De ranke uitstraling past goed bij moderne woningen. Bovendien zorgt het Magro kozijnprofiel voor optimale lichtinval. En dat draagt bij aan een prettige woonomgeving.

magro kozijn profiel