dealers

ALKU Nijkerkerveen

Ben je op zoek naar een specialist in kunststof kozijnen en gevelbekleding? Zoek dan niet verder. Webri Kozijnen is een fris en jong bedrijf met echte experts, die je met alle liefde meenemen in hun wereld.

Kunststof kozijnen isoleren je woning optimaal en ze zijn bovendien onderhoudsvriendelijk. Hoe alles eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf. In opdracht maakt ALKU de kozijnen namelijk geheel op maat, vervaardigd in de eigen fabriek in Tilburg.

Kunststof kozijnen en gevelbekleding

Kies ook voor gemak en kies voor onderhoudsarme kunststof kozijnen en gevelbekleding die schilderen overbodig maken. Voor alle producten geldt een minimale garantie van tien jaar, maar gelukkig gaan ze nog véél langer (namelijk een leven lang!) mee.

Bezoek ons wanneer het jou uitkomt

In onze showroom staan verschillende opstellingen, waardoor je een goed beeld krijgt van de kunststof kozijnen die we leveren. En het handige is: je kunt bellen voor een afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt.

Kom langs in Nijkerkerveen voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, WEBRI kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.