Door drukte kan het zijn dat het langer duurt voordat u een reactie op een aanvraag ontvangt. Houd hier rekening mee bij het aanvragen van een offerte of inplannen van een afspraak.

dealers
Vandaag Gesloten

ALKU Vorden

Lensink Kozijnen voorziet je woning van energiebesparende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen. Enkel geplaatst door vakmensen met een uitstekend gevoel voor service.

Wij monteren, repareren en bouwen kunststof kozijnen, serres, deuren, dakkapellen, horren, veranda’s, zonwering en kunststof grindvloeren.

Kunststof opwaardering van je woning

Ons team van zelf opgeleide mensen monteert elk kunststof gevelelement bij jou thuis. Uiteraard met de grootste zorg en precisie – en minste overlast. Wij werken volgens de veiligheidsnorm en gaan pas weg als jij volledig tevreden bent met de kunststof opwaardering van je woning.

Plan een afspraak

Beoordeel onze producten zelf in onze showroom in Vorden. Onze kozijnenexperts laten je graag de mogelijkheden voor jouw woning zien.

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Deuren

Uw toegang tot aangenaam wonen

Schuifpuien

Het verlengstuk van uw woning

Dakkapellen

Extra woonruimte in één werkdag

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Zonwering

Voor de perfecte lichtinval

Kom langs in Vorden voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Lensink Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

Let op: De aanvraag moet eerst door de dealer worden bevestigd voordat hij definitief is.