dealers

ALKU Middenmeer

Kloeze Kozijnen en Glas is een jong en dynamisch bedrijf, met toch al meer dan tien jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kozijnen en, je raadt het vast al … glas.

Wij werken aan projecten van klein tot groot. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen. Samen gaan we op zoek naar de best passende oplossing. Of het nu gaat om een klein ruitje of om het vervangen van alle kozijnen in huis.

Volledige ontzorging door een groep vakbekwame collega’s

Wij ontzorgen je als klant volledig: van het beantwoorden van vragen tot het uitvoeren van de complete opdracht. Samen met een groep fijne en vakbekwame collega’s werken we met hart en ziel aan ieder project. Zodat je er zeker van kunt zijn dat het in veilige handen is. Een fijn en vertrouwd gevoel.

We horen graag je woonwensen

Wij kijken uit naar je belletje en gaan graag samen met jou om tafel, om te zoeken naar de beste en mooiste oplossing voor jouw woonwensen.

Kom langs in Middenmeer voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Kloeze Kozijnen en Glas beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.