dealers
Vandaag Gesloten

ALKU Nootdorp

Haagland Kozijnen staat bekend om hun persoonlijke aanpak en de kunststof producten van hoge kwaliteit. Al een kwart eeuw verfraaien we de woningen van vele tevreden klanten uit de hele regio.

De montagewerkzaamheden van de kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s en gevelbekleding worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Het plaatsen van horren, buitenzonwering en raamdecoratie behoort ook tot de mogelijkheden om het plaatje compleet te maken.

Eén vaste contactpersoon, van offerte tot oplevering

Als je ons inschakelt voor het verduurzamen en verfraaien van je woning, krijg je één vaste contactpersoon toegewezen die van offerte tot oplevering naast je staat. Deze contactpersoon voert ook zelf de werkzaamheden bij jou thuis uit. Hij weet daarom tot op detail wat jouw (woon)wensen zijn, waardoor er geen kostbare informatie verloren gaat.

In de showroom of bij jou thuis

Voor het opdoen van inspiratie ben je van harte welkom in onze showroom. Heb je liever een vrijblijvend gesprek bij jou thuis, waarbij er meteen gekeken kan worden naar de huidige situatie? Dan komt je vaste contactpersoon graag langs voor een eerste kennismaking.

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Deuren

Het veilige visitekaartje van je woning

Schuifpuien

Verbind binnen en buiten in één beweging

Veranda’s

Het betere buitenleven

Dakkapellen

Extra woonruimte in één werkdag

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Zonwering

Haal het zonnetje uit huis

Horren

Op maat voor ieder huis

Kom langs in Nootdorp voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Haagland Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.