In verband met corona kunnen er in showrooms aanvullende maatregelen gelden. Daarnaast kan het door drukte langer duren voordat u een reactie op een aanvraag ontvangt.

Verder lezen
dealers
Vandaag Gesloten

ALKU Hoogvliet

Bij Daglichten.nl kun je rekenen op vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Iedere vakman staat voor goed geleverd werk en voldoet gegarandeerd aan strenge eisen en voorwaarden.

Ons team meet, levert en plaatst de kozijnen op een vakkundige manier, waardoor het uiteindelijke plaatje helemaal af is.

Voor ieder wat wils

De keuze bij Daglichten.nl is reuze. Bij ons krijg je het juiste advies voor jouw dakraam, lichtkoepel, kunststof kozijnen, raamdecoratie en nog veel meer. Je kunt alleen maar het product te bestellen, maar ook de montage en afwerking kunnen wij voor jou verzorgen.

Ook kunnen wij jouw zolderverbouwing, renovatie en onderhoud realiseren. Van dakraam tot en met een dakkapel of dakserre.

Plan een afspraak

Loop eens bij ons binnen voor een prettig gesprek en gedegen advies. De deur staat open!

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Deuren

Uw toegang tot aangenaam wonen

Schuifpuien

Het verlengstuk van uw woning

Dakkapellen

Extra woonruimte in één werkdag

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Horren

Op maat voor ieder huis

Kom langs in Hoogvliet Rotterdam voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Daglichten.nl beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

Let op: De aanvraag moet eerst door de dealer worden bevestigd voordat hij definitief is.