ALKU Hengelo

Contiplan is een familiebedrijf dat sinds 1996 kunststof kozijnen en deuren plaatst en gevelbekleding aanbrengt. We geven je graag een gedegen advies.

Ons team vindt het belangrijk dat je voor de volle honderd procent tevreden bent met je aanschaf, waardoor je ook pas na oplevering van de werkzaamheden hoeft te betalen. Ieder gewenst kunststof gevelelement wordt op maat gemaakt, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Samen de mogelijkheden doornemen

Heb je je keuze kunnen maken uit het assortiment ALKU kunststof gevelelementen? Dan bespreken we telefonisch uitgebreid al jouw wensen met je door. Daarna komen we langs om in een persoonlijk gesprek samen de mogelijkheden door te nemen. Aan de hand hiervan ontvang je een heldere, vrijblijvende offerte.

Toewerken naar het moment van het grote genieten

Na goedkeuring van de offerte maken onze specialisten een CAD-tekening van de opdracht, waardoor je meteen een duidelijk overzicht hebt van het eindresultaat. Na een akkoord op de tekening wordt er een datum gepland voor de grote dag: het moment waarop de nieuwe kunststof kozijnen of deuren vakkundig worden geplaatst en je kunt gaan genieten van comfortabel wonen.

Bezoek de showroom in Hengelo

Wij zijn Erkend ALKU Dealer. Onze showroom is tijdens kantooruren geopend. Maak wel even een afspraak, zodat je verzekerd bent van een flinke dosis persoonlijke aandacht.

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Dakkappelen

Extra woonruimte in één werkdag

Veranda’s

Extra woonruimte in één werkdag

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Horren

Op maat voor ieder huis

Zonwering

Haal het zonnetje uit huis
Kom langs in Hengelo voor vrijblijvend advies
Je bent in zeer goede handen, Contiplan beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

Contiplan

Vöckersweg 6, 7554 RK Hengelo, Nederland
074 - 242 52 52
[email protected]
Openingstijden
Maandag
08:00 - 16:30 uur
Dinsdag
08:00 - 16:30 uur
Woensdag
08:00 - 16:30 uur
Donderdag
08:00 - 16:30 uur
Vrijdag
08:00 - 16:30 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten