dealers

ALKU Hengelo

Contiplan is een familiebedrijf dat sinds 1996 kunststof kozijnen en deuren plaatst en gevelbekleding aanbrengt. We geven je graag een gedegen advies.

Ons team vindt het belangrijk dat je voor de volle honderd procent tevreden bent met je aanschaf, waardoor je ook pas na oplevering van de werkzaamheden hoeft te betalen. Ieder gewenst kunststof gevelelement wordt op maat gemaakt, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Samen de mogelijkheden doornemen

Heb je je keuze kunnen maken uit het assortiment ALKU kunststof gevelelementen? Dan bespreken we telefonisch uitgebreid al jouw wensen met je door. Daarna komen we langs om in een persoonlijk gesprek samen de mogelijkheden door te nemen. Aan de hand hiervan ontvang je een heldere, vrijblijvende offerte.

Toewerken naar het moment van het grote genieten

Na goedkeuring van de offerte maken onze specialisten een CAD-tekening van de opdracht, waardoor je meteen een duidelijk overzicht hebt van het eindresultaat. Na een akkoord op de tekening wordt er een datum gepland voor de grote dag: het moment waarop de nieuwe kunststof kozijnen of deuren vakkundig worden geplaatst en je kunt gaan genieten van comfortabel wonen.

Bezoek de showroom in Hengelo

Wij zijn Erkend ALKU Dealer. Onze showroom is tijdens kantooruren geopend. Maak wel even een afspraak, zodat je verzekerd bent van een flinke dosis persoonlijke aandacht.

Kom langs in Hengelo voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Contiplan beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.