Door drukte kan het zijn dat het langer duurt voordat u een reactie op een aanvraag ontvangt. Houd hier rekening mee bij het aanvragen van een offerte of inplannen van een afspraak.

dealers
Vandaag Gesloten

ALKU ’t Harde

Naast de showroom in Swifterbant opende Claassen Kunststof Kozijnen onlangs hun nieuwe showroom in ’t Harde. Ook hier kun je terecht voor advies dat perfect past om tot het beste gevelproduct te komen voor jouw situatie.

Ons team meet, levert en plaatst de kozijnen op een vakkundige manier, waardoor het uiteindelijke plaatje helemaal af is. Bij ons kun je ook terecht voor zonweringen, verbouwingen en onderhoud.

Kunststof kozijnen: veilig en vertrouwd

Wij vinden het belangrijk dat het vertrouwd en veilig voelt om ons aan het werk te zetten. We geven je dan ook een aantal belangrijke garanties.

Zo betaal je niets voor de offerte en een bezoek bij jou thuis, hoef je geen aanbetaling te doen en gebeurt de montage van de kunststof kozijnen door onze eigen monteurs en volgens alle strenge voorschriften. Zijn de kozijnen eenmaal vakkundig geplaatst, dan geniet je van optimale nazorg, garantie en service. Om dit alles te bekrachtigen zijn wij in het bezit van het VKG Keurmerk.

Plan een afspraak

Loop eens bij ons binnen voor een prettig gesprek en gedegen advies. De deur staat open!

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Deuren

Uw toegang tot aangenaam wonen

Schuifpuien

Het verlengstuk van uw woning

Veranda’s

Het betere buitenleven

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Zonwering

Voor de perfecte lichtinval

Horren

Op maat voor ieder huis

Kom langs in 't Harde voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, Claassen Kunststof Kozijnen beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.

 • VKG Keurmerk

  Het VKG Keurmerk stelt de norm voor de kwaliteit van kozijnen en montage. Hierdoor profiteert u van gegarandeerde hoge kwaliteit levering, plaatsing en garantie.

Let op: De aanvraag moet eerst door de dealer worden bevestigd voordat hij definitief is.