dealers

ALKU Lemmer

A6 Kozijnen Centrum in Lemmer staat voor professionaliteit, vakmanschap en kwaliteit. Als toonaangevend bedrijf verzorgt A6 Kozijnen Centrum Lemmer het volledige traject van begin tot eind, inclusief goede nazorg. De ervaren adviseurs bieden persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de ideale kunststof kozijnen voor jouw huis.

De deskundige monteurs installeren de kozijnen, deuren, schuifpuien en aanverwante producten op professionele wijze. Met een garantie van 10 jaar op zowel de montage als de kunststof kozijnen, staat A6 Kozijnen Centrum paraat in het geval van eventuele ontstane problemen.


Advies op maat

Onze deskundige teamleden zijn altijd beschikbaar om jou te voorzien van het meest geschikte advies. In samenwerking met jou zoeken we naar de optimale oplossing die naadloos aansluit bij jouw woondromen. Naast een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen, bieden we eveneens kunststof deuren, tuindeuren zonwering aan.

Bij A6 Kozijnen helpen we je graag bij het vinden van het perfecte kozijn. Jij geeft ons inzicht in de criteria voor jouw investering en jouw visie voor je huis, en wij presenteren de producten die het beste bij jouw wensen passen.

Bezoek de showroom in Lemmer en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom in Lemmer en laat je inspireren. We hebben een breed scala aan mogelijkheden, geschikt voor elke smaak en elk budget.

Kom langs in Lemmer voor vrijblijvend advies

Je bent in zeer goede handen, A6 Kozijnen Centrum beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Onze kozijnen, deuren en schuifpuien dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn voorzien van gecertificeerd, inbraakwerend hang- en sluitwerk.

 • CE

  ALKU gevelelementen en toebehoren worden volgens de EU-normen gefabriceerd en geleverd.

 • Nederlands Fabricaat

  ALKU deuren zijn 100% Nederlands fabricaat. Geproduceerd in onze eigen multifunctionele bedrijfsruimte in Tilburg, Noord-Brabant.

 • KOMO

  Het KOMO-keurmerk is een gecombineerde kwaliteitsverklaring voor de toepassing van producten in bouwwerken, montage en verwerking. Het biedt de garantie dat producten en werkwijze aan de regelgeving voldoen.

 • SKG-IKOB

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) controleert het fabricageproces en de producten van ALKU op deugdelijkheid en kwaliteit. SKG certificeert daarnaast hang- en sluitwerk.