ALKU Lemmer

A6 Kozijnen Centrum in Lemmer staat voor professionaliteit, vakmanschap en kwaliteit. Als toonaangevend bedrijf verzorgt A6 Kozijnen Centrum Lemmer het volledige traject van begin tot eind, inclusief goede nazorg. De ervaren adviseurs bieden persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de ideale kunststof kozijnen voor jouw huis.

De deskundige monteurs installeren de kozijnen, deuren, schuifpuien en aanverwante producten op professionele wijze. Met een garantie van 10 jaar op zowel de montage als de kunststof kozijnen, staat A6 Kozijnen Centrum paraat in het geval van eventuele ontstane problemen.

Advies op maat

Onze deskundige teamleden zijn altijd beschikbaar om jou te voorzien van het meest geschikte advies. In samenwerking met jou zoeken we naar de optimale oplossing die naadloos aansluit bij jouw woondromen. Naast een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen, bieden we eveneens kunststof deuren, tuindeuren, en zonwering aan.

Bij A6 Kozijnen helpen we je graag bij het vinden van het perfecte kozijn. Jij geeft ons inzicht in de criteria voor jouw investering en jouw visie voor je huis, en wij presenteren de producten die het beste bij jouw wensen passen.

Bezoek de showroom in Lemmer en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom in Lemmer en laat je inspireren. We hebben een breed scala aan mogelijkheden, geschikt voor elke smaak en elk budget.

Kozijnen

Het raamwerk voor duurzaam wonen

Deuren

Uw toegang tot aangenaam wonen

Schuifpuien

Het verlengstuk van uw woning

Dakkappelen

Extra woonruimte in één werkdag

Veranda’s

Extra woonruimte in één werkdag

Gevelbekleding

Met houtlook, zonder onderhoud

Horren

Op maat voor ieder huis

Zonwering

Haal het zonnetje uit huis
Kom langs in Lemmer voor vrijblijvend advies
Je bent in zeer goede handen, A6 Kozijnen Centrum beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

A6 Kozijnen Centrum

Taanderij 5, 8531 WB Lemmer, Nederland
0514 - 85 70 13
[email protected]
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten